Dag, mijn naam is Michiel Segaar – ik help jou met je MKB onderneming sterk te staan in de markt.

Krachtig staan in en met je onderneming!

Dit ben ik: duidelijk en helder communiceren met impact bij je doelgroep vraagt om specifieke kennis! Ik help ondernemers met het neerzetten van krachtige communicatie met strategische keuzes en door gebruik te maken van visualisatie door woord en beeld.

“Het is mijn missie om jouw bedrijf of organisatie in contact te brengen met jouw doelgroep.
Het sleutelwoord is verbinding.
Jouw onderneming is goed in het leveren van producten of diensten. Daarin zul je als bedrijf ten opzichte van andere in jouw branche, meestal niet uniek zijn. Het WAAROM van je bedrijf (de drijfveer, het verhaal) daarentegen maakt het wel uniek. WAAROM jij doet wat je doet brengt verbinding die we als mens en bedrijf zoeken in contact met elkaar.”

Michiel Segaar Oddydesign
Michiel Segaar Oddydesign