Over mij Michiel Segaar

Dag, mijn naam is Michiel Segaar – ik help jou met je MKB onderneming sterk te staan in de markt.

Krachtig staan in en met je onderneming!

Duidelijk en helder communiceren met impact bij je doelgroep vraagt om specifieke kennis! Ik help ondernemers met het neerzetten van krachtige communicatie met strategische keuzes en door gebruik te maken van visualisatie door woord en beeld.

“Het is mijn missie om jouw bedrijf of organisatie in contact te brengen met jouw doelgroep.
Het sleutelwoord is verbinding.
Jouw onderneming is goed in het leveren van producten of diensten. Daarin zul je als bedrijf ten opzichte van andere in jouw branche, meestal niet uniek zijn. Het WAAROM van je bedrijf (de drijfveer, het verhaal) daarentegen maakt het wel uniek. WAAROM jij doet wat je doet brengt verbinding die we als mens en bedrijf zoeken in contact met elkaar.”

Zakelijk succes ontstaat door in verbinding te staan met je klanten

Zelf heb ik jarenlang onder grote werkdruk geleefd. Door vooral financiële verplichtingen bleef ik mezelf vertellen dat de situatie niet veranderd kon worden. Ik beleefde geen passie meer in mijn werk. Ik was alleen nog productie aan het draaien en verzuimde daardoor verbinding te maken met anderen in mijn omgeving. Door de muur die ik om mezelf had gebouwd raakte ik belangrijke partners en leuke relaties kwijt! Het roer moest om… Nu zie ik geen verschil meer tussen relaties met mensen onderling of relaties die je als bedrijf hebt met je klanten.

Verbindingen leggen en relaties aangaan met je doelgroep om ze verder uit te bouwen! Juist die verbinding is wat ons samenbrengt als mens en ondernemer! Met deze kennis help ik ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Die gaan voor verbinden met hun doelgroep zodat het meer resultaat oplevert.

“Samen jouw naam of merk sterk maken!”

Woorden die mij typeren zijn:
– Sparringspartner op directie niveau
– Online marketing
– Commercieel
– Persoonlijk
– Zegt waar het op staat
– Integer

Zin in een kop koffie?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ik heb samengewerkt met o.a.