blog-img

Steentotaal sierbestrating soest

  • status icon date
  • status icon category
  • status icon category

Realiseer een beelmerk, visitekaart, banieren, advertentie, responsive website, seo content en een facebook bedrijfspagina

Voor Steentotaal sierbestrating soest heb ik een website mogen ontwerpen. De klanten van Steentotaal zijn voornamelijk hoveniers en in tweede plaats particulieren.
Ik had gekozen voor een site met veel grote productfoto’s, tenslotte gaat het hierbij vaak om het visuele beeld. Ook op een smartphone makkelijk te zien. Op de homepage heb ik een algemeen overzicht gemaakt van de producten, en door te klikken kom je direct op de juiste pagina. Ik heb de “offerte” en “mail ons” buttons zichtbaar in beeld gebracht op de homepage zodat goed duidelijk is waar je moet zijn als je interesse hebt in de producten van Steentotaal. Ook de responsive versie op je mobiel is prettig te doorlopen als klant, overzichtelijk en met slechts twee niveaus diep in de navigatie. Daarnaast hebben we voor Steentotaal “seo” geoptimaliseerde content geschreven voor de site zodat Steentotaal middels een aantal zoekwoorden beter gevonden wordt in eigen regio.

Ik een visitekaart mogen ontwerpen. Steentotaal sierbestrating soest wilde graag iets anders dan andere concurrenten om weg te geven aan hun klanten. Ik ben met een visitekaart ala creditcard model gekomen als ontwerp qua dikte en materiaal. Waarbij ik de kaart op een ruige (steenachtig) wijze heb laten uitsnijden. Het resultaat is leuk, anders dan andere!

Tevens heb ik een advertentie ontworpen en een facebook bedrijvenpagina aangemaakt. Om het creëren van bekendheid meer kracht bij te zetten heb ik via de advertentie een facebook actie opgezet. Met als doel meer aankopen te realiseren voor Steentotaal en om de klant tegemoet te komen met het terugwinnen van het aankoopbedrag.

Zie website

Expertise: online en offline marketing | grafisch ontwerp | UX, UI | responsive webdesign | realisatie | seo content